Overslaan en naar de inhoud gaan
Grainfather G30v3
Grainfather - Ref: 5928 11894
De Grainfather is een alles-in-een brouwsysteem om bier te maken van graan.
Maischen, spoelen, koken en koelen in een enkel apparaat.
Dankzij het gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke en intuïtieve ontwerp en de innovatieve functies is de Grainfather de ideale metgezel voor zowel ervaren als beginnende graanbrouwers.
Hij is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal 304, heeft een capaciteit van 30 liter en brouwt wel 23 liter bier per brouwsel.
  behuizing: roestvrij staal 304 220-240 V capaciteit: 30 liter Inclusief: uitschuifbare, geperforeerde rvs moutpijp met hendels voor het optillen, voor graanstortingen tot 9 kg een krachtige magneetgekoppelde pomp (6 W, 1.800 rpm) om het wort door het graanbed te laten recirculeren voor een maximale brouwefficiëntie; wordt ook gebruikt tijdens het koelen om het hete wort door de wortkoeler te pompen tegenstroomwortkoeler die het wort kan koelen tot minder dan 20 °C binnen ca.
20-30 minuten deksel van gehard glas voor een maximale duurzaamheid, efficiënte opwarming en optimale zichtbaarheid tijdens het brouwen.
bedieningskastje om de temperatuur en het vermogen te regelen; stapsgewijs maischen, vertraagd opwarmen, handmatige modus of appmodus bedieningskastje compatibel met Grainfather Connect App via bluetoothverbinding met mobiel apparaat automatische reset-schakelaar, zodat je bij stroomuitval niet meer onder de ketel moet resetten
€ 849,00 Meer info