Overslaan en naar de inhoud gaan

Bierfestival

Op het jaarlijks Kerstbierfestival kan u het uitgebreid gamma aan Belgische kerst- en winterbieren degusteren. Het proeven gebeurt uit glaasjes van 15 cl zodat u goed de verschillende brouwsels kunt beoordelen. We doen telkens ons best om u te verrassen met zelfs de meest exclusieve brouwsels van de kleinste en meest afgelegen brouwerijen. 

We proberen alle in België gebrouwen kerst- en winterbieren aan te bieden. Sommige bieren hebben we zowel van het vat als op fles, en ook voor een warm geserveerde gluhkriek moet u bij ons zijn. In totaal zullen we u weer een lijst van om en bij de 200 bieren presenteren, waarvan een 20-tal van het vat en warm geserveerde gluhkriek. Sinds een aantal jaren zijn er ook veel winterbieren die op houten vaten zijn gerijpt. Altijd een ontdekking voor de liefhebber.

We verwelkomen elk jaar zo'n 2100 dorstige kerstbierliefhebbers uit een 25-tal landen in de Essense Heuvelhal. Het kerstbierfestival heeft intussen een reputatie als internationaal topevenement, een ontmoetingsplaats voor bierliefhebbers uit alle windstreken en werelddelen. 

Meer info

Praktisch

Wanneer

za 14 dec 2024 | 13:30 - 23:00
zo 15 dec 2024 | 12:00 - 19:00

Locatie

Heuvelhal

Kapelstraat 7
2910 Essen
België


Meer bier- / brouwevenementen?