Overslaan en naar de inhoud gaan

Gezellig bierfestival

Op zaterdag 26 en zondag 27 oktober 2024 organiseert Bierclub Poperinge ism Stad Poperinge het 27ste Poperinge Bierfestival - met een mooie deelname van brouwerijen uit binnen- en buitenland. Laat je verleiden door een schitterende selectie traditionele en nieuwe  bieren. Laat jullie ook verrassen door de primeurs die ieder jaar op het festival geschonken worden.... 

Internationaal

Het festival wordt reeds jaren geroemd als "Het gezelligste bierfestival van 't land" in binnen- en buitenland, en had de vorige jaren meer dan 1.800 bezoekers uit België, Engeland, Nederland, Frankrijk, Spanje, Zweden, Duitsland, Estland, Costa Rica, Italië, Japan, Polen, Roemenië en Noorwegen. Met ruime persaandacht in België, Engeland en Frankrijk mogen we zonder twijfel spreken van een bierfestival met internationale uitstraling.

De succesformule: 25 brouwers en 125 bieren

Het wordt een unieke tweedaagse waar een selectie schitterende bieren door een 25-tal brouwers zelf gepresenteerd en geschonken zullen worden. Ze geven de bezoeker uiteraard met plezier een woordje uitleg bij hun traditionele bieren én hun primeurs.

Inderdaad, Poperinge Bierfestival kan steeds uitpakken met een paar nieuwe bieren en primeurs die de brouwers met de gepaste trots aan het publiek presenteren: een absolute must voor de echte bierliefhebber!

Meer info

Praktisch

Wanneer

za 26 okt 2024 | 14:30 - 23:00
zo 27 okt 2024 | 14:30 - 23:00

Locatie

Doornstraat 45
8970 Poperinge
België


Meer bier- / brouwevenementen?