Vloeibare gist
Gist voor pils bieren
Een klassieke pilsgist uit Pilsland voor een pils met een droge doch moutige afdronk.De perfecte keuze voor pilsbieren en bokbieren.De zwavel welke wordt aangemaakt gedurende…
Een klassieke pilsgist uit Pilsland voor een pils met een droge doch moutige afdronk.
De perfecte keuze voor pilsbieren en bokbieren.
De zwavel welke wordt aangemaakt gedurende de gisting verdwijnt echter bij bewaring.
Middelmatige tot hoge uitvlokking.
Vergistingstemperatuur = 10°-14°C.
Vergistingsgraad = 70%-74%.
Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Gist voor oudbruin bieren
Typische gist voor Vlaams oudbruin.Bevat lambic-culturen die zorgen voor de aardse tonen en zurigheid die typisch zijn voor deze stijl.Lange rijping (tot 18 maanden) is…
Typische gist voor Vlaams oudbruin.
Bevat lambic-culturen die zorgen voor de aardse tonen en zurigheid die typisch zijn voor deze stijl.
Lange rijping (tot 18 maanden) is noodzakelijk om het bier zijn volle smaak en zurigheid te geven.
Ook voor lambic-bieren.
Vergistingstemperatuur: 18-30 °C.
Vergistingsgraad: 80 %.…
Gisten geschikt voor verschillende bierstijlen
Droog en verfrissend met een complexe doch zachte smaak.Je bier verkrijgt een zeer stevige schuimkraag.Goede vergisting zelfs op 13°C.Lage uitvlokking.Vergistingstemperatuur = 13°-20°C.Vergistingsgraad = 73%-77%.Smack Pack…
Droog en verfrissend met een complexe doch zachte smaak.
Je bier verkrijgt een zeer stevige schuimkraag.
Goede vergisting zelfs op 13°C.
Lage uitvlokking.
Vergistingstemperatuur = 13°-20°C.
Vergistingsgraad = 73%-77%.
Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Rijk met een droge afdronk.Een stevig, karaktervol bier, dorstlessend met iets fruitigheid.Middelmatige uitvlokking.Vergistingstemperatuur = 15°-22°C.Vergistingsgraad = 73%-77%.Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of…
Rijk met een droge afdronk.
Een stevig, karaktervol bier, dorstlessend met iets fruitigheid.
Middelmatige uitvlokking.
Vergistingstemperatuur = 15°-22°C.
Vergistingsgraad = 73%-77%.
Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Dikwijls door commerciële brouwers gebruikt voor verschillende American Ales.Voor een droog bier met een zachte afdronk, aangenaam zacht, zuiver en zeer evenwichtig.Lage tot middelmatige uitvlokking.Vergistingstemperatuur…
Dikwijls door commerciële brouwers gebruikt voor verschillende American Ales.
Voor een droog bier met een zachte afdronk, aangenaam zacht, zuiver en zeer evenwichtig.
Lage tot middelmatige uitvlokking.
Vergistingstemperatuur = 16°-22°C.
Vergistingsgraad = 72%-76%.
Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Van Whitbread.Voor een droog en verfrissend bier, lichtzurig, fruitig en zeer evenwichtig.Goede vergisting aan 19°C.Middelmatige uitvlokking.Vergistingstemperatuur = 18°-22°C.Vergistingsgraad = 73%-75%.Smack Pack Activator Bedoeld voor de…
Van Whitbread.
Voor een droog en verfrissend bier, lichtzurig, fruitig en zeer evenwichtig.
Goede vergisting aan 19°C.
Middelmatige uitvlokking.
Vergistingstemperatuur = 18°-22°C.
Vergistingsgraad = 73%-75%.
Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Voor het brouwen van Britse bitters.Rijk en complex smaakprofiel, zuiver, moutig karakter, lichte fruitigheid, laag in esters, goed evenwichtig.Middelmatige uitvlokking.Vergistingstemperatuur = 16°-22°C Vergistingsgraad = 77%.Smack…
Voor het brouwen van Britse bitters.
Rijk en complex smaakprofiel, zuiver, moutig karakter, lichte fruitigheid, laag in esters, goed evenwichtig.
Middelmatige uitvlokking.Vergistingstemperatuur = 16°-22°C Vergistingsgraad = 77%.
Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Van een traditionele Londense brouwerij, met een goed mout- en hopprofiel.Echte bovengist, fruitig, zeer licht, zacht en evenwichtig palet met een lichtzoetige afdronk.Hoge uitvlokking.Vergistingstemperatuur =…
Van een traditionele Londense brouwerij, met een goed mout- en hopprofiel.
Echte bovengist, fruitig, zeer licht, zacht en evenwichtig palet met een lichtzoetige afdronk.
Hoge uitvlokking.
Vergistingstemperatuur = 17°-24°C.
Vergistingsgraad = 73%-76%.
Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Bierstijlen: allround Profiel: Deze uitstekende, veelzijdige gist kan worden gebruikt voor haast elke bierstijl en is de lievelingsgist van een van Oregons wereldberoemde lokale thuisbrouwers:…
Bierstijlen: allround Profiel: Deze uitstekende, veelzijdige gist kan worden gebruikt voor haast elke bierstijl en is de lievelingsgist van een van Oregons wereldberoemde lokale thuisbrouwers: Denny Conn.
Het is uniek omdat het een groot mondgevoel produceert en tegelijkertijd de mout, karamel of het fruitig karakter van een bier accentueert, zonder daarbij zoet of stroperig te zijn.
Alcoholtolerantie: 10% ABV Vergistingsgraad: 74-76% Uitvlokking: laag Vergistingstemperatuur: 15-21°C Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Bovengist met een rijk en moutig karakter en een evenwichtige fruitigheid.Deze giststam vlokt zo hoog uit dat bijkomende beluchting en roeren noodzakelijk zijn.Uitstekend geschikt voor…
Bovengist met een rijk en moutig karakter en een evenwichtige fruitigheid.
Deze giststam vlokt zo hoog uit dat bijkomende beluchting en roeren noodzakelijk zijn.
Uitstekend geschikt voor CASK-CONDITIONED ALES.
Hoge uitvlokking.
Vergistingstemperatuur = 18°-22°C.
Vergistingsgraad = 67%-71%.
Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Stevige bovengist met fenolisch karakter.Alcoholtolerantie tot 12%.Ideaal voor een Bière de Garde.Droog met een rijk esterig profiel en een moutig palet.Middelmatige uitvlokking.Vergistingtemperatuur = 18° -…
Stevige bovengist met fenolisch karakter.
Alcoholtolerantie tot 12%.
Ideaal voor een Bière de Garde.
Droog met een rijk esterig profiel en een moutig palet.
Middelmatige uitvlokking.
Vergistingtemperatuur = 18° - 25°C.
Vergistinggraad = 74% - 78%.
Smack Pack Activator Bedoeld voor de grotere hobbybrouwer of voor de kleine microbrouwerij: directe enting mogelijk tot 20 l wort.
Bevat 3,5 x méér gistcellen!
Steriel verpakt, in speciale “smackpack”.
Inhoud: 125 ml inclusief voedingsbodem.
Lange houdbaarheid: 6 maanden na productiedatum.
Belangrijke mededeling Activator™ pakketten zwellen soms licht of matig tijdens het transport of de bewaring.
Dit wijst niet op bederf als het pakket minder dan 6 maanden oud is en op de juiste wijze werd behandeld.
Dit komt door kleine hoeveelheden voedingsstoffen die bij het verpakken achterblijven, waardoor de cultuur geactiveerd en CO2 geproduceerd wordt.
Sommige stammen zijn hiervoor gevoeliger dan andere.…
Een populaire gist van de Pacific Northwest.Deze gist zorgt voor een goede uitklaring en een moutig profiel.Fruitiger dan de English Ale Yeast.Goede gist voor bieren…
Een populaire gist van de Pacific Northwest.
Deze gist zorgt voor een goede uitklaring en een moutig profiel.
Fruitiger dan de English Ale Yeast.
Goede gist voor bieren Engelse stijl zoals milds, bitters, IPA's, porters en stouts Engelse stijl.
Vergistingsgraad: 65-70% Uitvlokking: Hoog Vergistingstemperatuur: 18°-20°C (65°-68°F) Inhoud: 70 ml White Labs PurePitch™ Next Generation Het PurePitch™ Next Generation zakje voor hobbybrouwers is een handige en modulaire verpakking voor hobbyisten en kleinschalige brouwerijen.
Hiermee voeg je een constante hoeveelheid van 7,5 miljoen cellen/ml per 19 liter (5 gallon) toe, een commercieel aanbevolen verhouding gist voor een vergisting die niet kan mislukken.
Aanbevolen gebruik Heel eenvoudig!
Schud het zakje goed om de inhoud te mengen, desinfecteer het zakje, draai de dop eraf en voeg de gist toe!
Gebruik één zakje per 19 liter (5 gallon) Als je koud vergist (≤16 °C) of als je wort een hoge dichtheid heeft (≥ 1,072 sg (18 °P)), gebruik dan 2 zakjes per 19 l.
Als je koud vergist en je wort heeft een hoge dichtheid, gebruik dan 3 zakjes per 19 l.
Wil je op maat berekenen hoeveel gist je nodig hebt voor jouw brouwsel?
Neem dan een kijkje op https://yeastman.com/calculator.
De gemiddelde viabiliteit (levensvatbaarheid) van White Labs vloeibare gist gaat weer een stap vooruit met het PurePitch® Next Generation-zakje: Vind hier jouw perfecte White Labs gist >>…
Uit Oost-Vlaanderen.Een veelzijdige gist die lichte Belgian ales tot zware Belgische bieren produceert (12% alcoholpercentage).Het smaakprofiel wordt gedomineerd door een combinatie van fruitigheid en fenolische…
Uit Oost-Vlaanderen.
Een veelzijdige gist die lichte Belgian ales tot zware Belgische bieren produceert (12% alcoholpercentage).
Het smaakprofiel wordt gedomineerd door een combinatie van fruitigheid en fenolische kenmerken.
Soms wordt er tijdens de vergisting zwavel gevormd, maar die verdwijnt snel nadat de vergisting voorbij is.
Vergistingsgraad: 73-78% Uitvlokking: Laag Vergistingstemperatuur: 20°-24°C (68°-75°F) Inhoud: 70 ml White Labs PurePitch™ Next Generation Het PurePitch™ Next Generation zakje voor hobbybrouwers is een handige en modulaire verpakking voor hobbyisten en kleinschalige brouwerijen.
Hiermee voeg je een constante hoeveelheid van 7,5 miljoen cellen/ml per 19 liter (5 gallon) toe, een commercieel aanbevolen verhouding gist voor een vergisting die niet kan mislukken.
Aanbevolen gebruik Heel eenvoudig!
Schud het zakje goed om de inhoud te mengen, desinfecteer het zakje, draai de dop eraf en voeg de gist toe!
Gebruik één zakje per 19 liter (5 gallon) Als je koud vergist (≤16 °C) of als je wort een hoge dichtheid heeft (≥ 1,072 sg (18 °P)), gebruik dan 2 zakjes per 19 l.
Als je koud vergist en je wort heeft een hoge dichtheid, gebruik dan 3 zakjes per 19 l.
Wil je op maat berekenen hoeveel gist je nodig hebt voor jouw brouwsel?
Neem dan een kijkje op https://yeastman.com/calculator.
De gemiddelde viabiliteit (levensvatbaarheid) van White Labs vloeibare gist gaat weer een stap vooruit met het PurePitch® Next Generation-zakje: Vind hier jouw perfecte White Labs gist >>…